Zásady ochrany osobních údajů

Stránky Kostičky a hry provozuje a správcem osobních údajů je:

Ing. Radek Houda
Písecké předměstí 1347
399 01 Milevsko
E-mail: info@fandime-kostickam.cz
IČ: 10301046

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro ně mohou zpracovávat také:

  • poskytovatel služby Google Analytics, společnost Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA v souladu s podmínkami rámce EU-US Privacy Shield Framework. Více informací na https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=cs
  • poskytovatel webhostingu, společnost ONEsolution s.r.o., se sídlem Cejl 82/58, 602 00 Brno, Česká republika., IČ: 27710335, zapsaná v Obchodním rejstříku, Krajský soud v Brně, oddíl C, vložka 53686.

Jaké osobní údaje jsou shromažďovány

Na webu Kostičky a hry:

  • Nejsou shromažďovány žádné osobní údaje návštěvníků, pokud k tomu nedali prokazatelný souhlas.
  • Nejsou shromažďovány žádné údaje, které by mohly sloužit k identifikaci návštěvníků s výjimkou těch, které nám sdělí dobrovolně při použití e-mailu či formuláře Kontaktujte nás, kde je zřejmý souhlas s jejich použitím pro příslušný účel. Tyto osobní údaje budou zpracovány a uchovány po dobu 2 let a to za účelem vedení e-mailové korespondence. Souhlas lze vzít kdykoli zpět.
  • Bez souhlasu návštěvníků nejsou zpřístupňovány třetím stranám žádné jejich osobní údaje, které byly dobrovolně poskytnuty e-mailem nebo prostřednictvím formuláře Kontaktujte nás.

Informace o cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Web Kostičky a hry je používá pro přizpůsobení zobrazení webových stránek a měření návštěvnosti webu. Tyto cookies jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu.
Návštěvnost webu je měřena prostřednictvím služby Google Analytics, kterou provozuje společností Google LLC („společnost Google“) se sídlem na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Spojené státy americké. Zásady ochrany soukromí společnosti Google jsou zveřejněny na https://policies.google.com/privacy?hl=cs

Internetové prohlížeče zpravidla přijímají cookies automaticky. Pokud toto nechcete, lze jejich ukládání v nastavení prohlížeče zakázat a již uložené cookies kdykoli vymazat. Přesný návod najdete v nápovědě k vašemu prohlížeči.

Web Kostičky a hry používá následující cookies třetích stran:

Název Účel Expirace
Google Analytics Získání informací o návštěvnosti Podle nastavení Vašeho prohlížeče, popř. do odstranění

Vložený obsah z jiných webových stránek

Články na webu Kostičky a hry mohou obsahovat vložený obsah z jiných webových stránek. Takto vložený obsah se chová stejně přesně, jako kdyby návštěvník navštívil další webové stránky. Jedná se o:

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a případně je nechat aktualizovat či opravit,
  • požadovat výmaz osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.